Kauppasatama logo
Tuoteluettelo
menu Tuoteryhmät
Kauppasatama.fi verkkokauppa Kauppasatama.fi verkkokauppa
Näytä hinnatAlv24% Alv0%
Tuoteluettelo

Medcor Oy / kauppasatama.fi

Medcor Oy on vuonna 2008 perustettu Suomalainen yritys, jonka päätoimena ovat elektroniikan myynti ja It-konsultointi. Myymme elektroniikkaa ja tuotteita täysi-ikäisille henkilöille, yrityksille sekä eri organisaatioille. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Tuusulassa.

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia, useita vuosia alalla toimineita yrityksiä. Emme luovuta tai myy tietoja kolmansille osapuolilla. Käytämme verkkokaupassamme SSL-salausta.

Kaikki asiakkaamme ovat meille tasa-arvoisia ja haluamme taata 100% tyytyväisyystakuun. Otamme vastuun jokaisesta toimituksesta ja huolehdimme siitä, että asiakas on tyytyväinen toimitukseen sekä tuotteisiimme. Käsittelemme jokaisen saamamme asiakaspalautteen ja näin pyrimme parantamaan palveluamme ja toimintaamme jatkuvasti.

Tuotteemme ovat laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Etsimme kauppaamme uusia tuotteita jatkuvasti ja näin pystymme tarjoamaan monipuolisia tuotteita aina asiakastarpeita ajatellen.

Tavoitteenamme meillä on olla yksi Suomen suosituimmista verkkokaupoista laadukkailla tuotteillamme, kilpailukykyisillä hinnoillamme ja monipuolisella tuotevalikoimalla.

Ystävällisin terveisin
Medcor Oy
Jarkko Ruokolainen

Pivo MobilePay Siirto Nordea Danske Bank S-Pankki POP-Pankki Säästöpankki Oma Säästöpankki Ålandsbanken OP Handelsbanken Aktia Visa Visa Electron Mastercard OP Lasku Walley Jousto Paypal