Tuoteluettelo
Tuotealueet
Tuoteluettelo
Toimitukset Matkahuollon kautta
Toimitukset Postin kautta

Lämmittimet ja ilmastointi

Smartlife-ilmastointilaite  9 000 btu  jopa 60 m3  wi-fi  android™ ja ios  energialuokka a
Tämä Nedis® SmartLife -ilmastointilaite kattaa 60 kuutiometrin alan, joten se on täydellinen ratkaisu kodin tai pienen toimiston nopeaan viilentämiseen.
Sen enimmäismelutaso on 62 dB, joten sen olemassaolon huomaa lähinnä vain mukavan tasaisesta huonelämpötilasta. Energiamerkintä A takaa, ettei sinun tarvitse kantaa huolta laitteen käytöstä.
Älykkäässä ilmastointilaitteessa on viilennys- ja tuuletustoiminto, ja siihen saa lisävarusteena erityisesti loma-asunnoissa kätevän kosteudenpoistotoiminnon.

Laajenna SmartLife-järjestelmääsi vaivattomasti
Lataa Nedis® SmartLife -sovellus tablettiisi tai älypuhelimeesi, jotta voit kauko-ohjata ilmastointilaitetta mistä tahansa. Voit parantaa käyttömukavuutta entisestään muodostamalla pariliitoksen muiden Nedis® SmartLife -tuotteiden kanssa sekä luomalla erilaisia tiloja ja aikatauluja. Ei lisälaitteita eikä keskittimiä: kotiautomaatio on näin helppoa.

Käytä haluamallasi tavalla
Sovelluksen kautta tapahtuvan kauko-ohjauksen lisäksi voit myös yhdistää ilmastoinnin Google Homeen tai Amazon Alexaan ääniohjausta varten. Voit myös määrittää ajastimen, yötilan ja muita toimintoja laitteen mukana toimitetulla kauko-ohjaimella.

Ilmastointilaitteessa on pyörät ja kahva, joten sitä on helppo siirtää huoneesta toiseen sen mukaan, missä viilennystä kaivataan.

Nedis® SmartLife
Löydä laaja ja alati kasvava valikoima tuotteita, kuten lamppuja, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita, joita voi ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella. Koska ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä, etkä tarvitse muuta kuin nykyisen Wi-Fi-verkkosi, saat yhdistetyn älykodin helposti.
Etsitpä sitten yksittäistä älylamppua tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

Hinta 4kpl erä.
Ei varastossa 2021-04-01
WIFIACMB1WT9
1 772,10 €