Näytä hinnatAlv24%
Alv0%
Hinnat toimituskuluineen
www.kauppasatama.fi Yritys Toimitusehdot Yhteystiedot Kirjaudu/rekisteröidy Ajankohtaista
Toimitukset Matkahuollon kautta
Toimitukset Postin kautta
Checkout - Oma maksutapa kaikille
PayPal Logo

Matkapuhelimen tarvikkeet

iEast AudioCast, lähetä ääntä suoratoistona, 802.11b/g/n, 3,5mm, musta

iEast AudioCast, lähetä ääntä verkon kautta suoratoistona, 802.11b/g/n, 3,5 mm, iOS/Android, musta

AudioCast tekee perinteisestä äänentoistojärjestelmästäsi langattoman. Siihen voi liittää muita AudioCast-laitteita, jos haluaa toistaa samaa musiikkia useassa huoneessa.

Voit lähettää musiikkia kätevästi eri tavoilla, ja voit valita halutessasi joko yhden tai useammman lähteen. Voit lähettää musiikkia joko suoraan älypuhelimen tai tabletin muistista, verkossa olevasta NAS-laitteesta tai suoratoistopalveluista kuten Spotify, Tidal, Pandora tai Apple Airplay.

Voit valita joko niin, että samaa musiikkia toistetaan eri huoneissa täsmälleen samanaikaisesti tai vaikkapa niin, että musiikkia toistetaan yhteen huoneeseen internetistä ja toiseen paikallisesta lähteestä. Voit säätää toistoon liittyviä asioita mobiilisovelluksella, joka on yhteensopiva iOSin ja Androidin kanssa.
 
AudioCast ei tarvitse teknistä eikä langattomiin verkkoihin liittyvää asiantuntemusta. Kytke AudioCast äänentoistojärjestelmääsi siinä huoneessa, jossa haluat toistaa musiikkia. Mudoosta WiFi-yhteys WPS:n avulla, minkä jälkeen AudioCast-sovellus neuvoo sinua ruudulla olevien ohjeiden ja ääniviestien kautta. Pääset toistamaan musiikkia muutamassa minuutissa, ja siihen riittää vain muutama yksinkertainen toimenpide.

- WPS
- 802.11b/g/n
- WPA ja WPA2
- Ulostulo: 3,5 mm
- iOS- ja Android-sovellukset
- Näytteenottotaajuus: 192 kHz, jopa 24 bittiä
- Tuetut ääniformaatit: FLAC, WAV, AAC-LC, HE-AAC, MP3, WMA
- Tuetut äänilähteet: Spotify, Airplay, paikalliset musiikkitiedostot, Qobuz, Tidal, Pandora, vTuner, Napster, TuneIn, iHeartRadio jne.

Paino: 120 g

Läpimitta 53 mm, korkeus 19,3 mm

M5
62,60 €