Näytä hinnatAlv24%
Alv0%
Hinnat toimituskuluineen
www.kauppasatama.fi Yritys Toimitusehdot Yhteystiedot Kirjaudu/rekisteröidy Ajankohtaista
Toimitukset Matkahuollon kautta
Toimitukset Postin kautta
Checkout - Oma maksutapa kaikille
PayPal Logo

Vapaa-aika

Razer Nabu X aktiviteettiranneke, 3 LED-valoa, iOS/Android, valkoinen

Razer Nabu X aktiviteettiranneke, 3 LED-valoa, värinähälytys, jopa 7 päivän käyttöaika, iOS/Android, mahdollisuus käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, valkoinen

Razers Nabu X tarjoaa aktiviteettirannekkeen, jossa ei ole näyttöä eikä häiritseviä ilmoituksia. Tämän ansiosta voi keskittyä itse akvititeetteihin. Ranneke värähtelee, kun siihen tulee ilmoitus puhelimesta ja sen kolme LED-valoa on mahdollista asettaa haluamansa värisiksi. Nabu X on aktiviteettiranneke, joka hyödyntää Razerin omistusoikeudellista Pulse-tekniikkaa, jonka avulla Nabu X ja Razerin muut rannekemallit voivat viestiä keskenään. Tämän edellytyksenä on se, että laitteet ovat toistensa läheisyydessä. Tekniikka luo uusia hauskoja mahdollisuuksia kommunikoida muiden Nabu-rannekkeen käyttäjien kanssa.

Fitness-seuranta: Askeleiden määrä, kuljettu matka, kalorien kulutus, aktiiviset minuutit, yöunen määrä. Aktiviteettiranneke tallentaa tästä kaikesta tiedot, joita pääsee tarkastelemaan Nabu X -sovelluksessa. Aseta tavoitteet ja toteuta ne: luo tavoitteet askelmäärästä, kuljetusta matkasta, kalorinkulutuksesta ja unen määrästä. Saat tietoa siitä, kuinka kaukana olet tavoitteestasi. Langaton synkronointi: Nabu X muodostaa Bluetooth-yhteyden älypuhelinsovellukseen ja huolehtii siitä, että sen käyttämät tiedot ovat ajan tasalla. Ellei älypuhelin ole lähettyvillä, ranneke pitää tiedot tallessa viiden päivän ajan ja synkronoi ne heti, kun älypuhelin on kantoalueen sisällä.

Kehity: On helppo ylläpitää motivaatiota, kun saa tietoa siitä, kuinka paljon on kehittynyt jonkin tietyn ajanjakson sisällä. Rannekkeen avulla pysyy ajan tasalla siitä, kuinka hyvin nukkuu. Kun nukahdat, Nabu X alkaa tallentaa tietoa unen määrään liittyen ja se lopettaa tietojen tallentamisen, kun heräät. äänetön herätystoiminto herättää varovaisesti, mutta varmasti.

- Fitness-seuranta
- Mahdollisuus viestiä toisten Nabu X:n käyttäjien kanssa
- Litiumpolymeeriakku, jonka käyttöaika on jopa 7 päivää
- Voidaan liittää yhteen kolmannen osapuolen sovellusten, esim. Facebookin, kanssa
- Kestää hetkellisen upotuksen veteen
- Yhteensopivat laitteet: iPhone 5, 5S, 5C, 6 (mahdollisesti myös muita iOS-laitteita, ks. Razerin virallisilta sivuilta), laitteet, joissa on Androidin versio 4.3 tai uudempi
- IP67, vedenkestävä 1 metriin asti
- Irrotettava anturiosa
- 3 LED-valoa, joiden värit voi säätää haluamikseen
- Kiihtyvyysanturi
- Sylinterin muotoinen värinämoottor

RAZ-228
20,90 €