Tuoteluettelo
Tuotealueet
Tuoteluettelo
Toimitukset Matkahuollon kautta
Toimitukset Postin kautta

F-Secure SAFE, pilvipohjainen reaaliaikasuoja, 5 laitetta, 2 vuotta

| 0 arvostelua
F-Secure SAFE, pilvipohjainen reaaliaikasuoja, 5 laitetta, 2 vuotta | FCFXBR2N005NC | F-Secure
F-Secure SAFE, pilvipohjainen reaaliaikasuoja, 5 laitetta, 2 vuotta | FCFXBR2N005NC | F-Secure
91,30 €
Sis. alv24%
kpl
Oma varasto Tuusula0 kpl
Tukkurin varasto2 kpl (10.07.2020 20:35:27)
TuotenumeroFSEC-157
ValmistajaF-Secure
Valmistajan tuotekoodiFCFXBR2N005NC
EAN koodi6430052570932
Toimitusaika-arvio2 - 5 arkipäivää
TuoteryhmäOhjelmistot
F-Secure SAFE, pilvipohjainen reaaliaikasuoja kaikkia verkon vaaroja vastaan, 5 yksikölle, 2 vuosi

F-Secure SAFE on F-Securen uusi tietoturvaratkaisu sekä PC- että mobiilikäyttäjille. SAFE:ssa F-Securen palkitut teknologiat yhdistyvät yhdeksi yhtenäiseksi tietoturvaratkaisuksi kaikille laitteille. Yhdellä palvelulla suojaat koko perheesi verkon käytön.

Tarvitset vain maailman parhaan suojauksen. F-Secure SAFE on helppokäyttöinen tietoturvaratkaisu PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Voit valita SAFE-tilauksesi suojattavien laitteiden määrän mukaan. Asentaminen on helppoa ja nopeaa. Kun saat uuden laitteen, voit siirtää suojauksen vanhasta laitteesta uuteen tai lisätä laitteita tilaukseesi.

F-Secure SAFE suojaa kaikkia laitteitasi haittaohjelmilta, hakkereilta, tietomurroilta ja muilta verkon vaaroilta. Se pitää myös lapsesi turvassa. Päätät, mitä sisältöjä lapsesi näkevät ja milloin he voivat käyttää verkkoa. Jos älypuhelimesi tai tablettisi katoaa tai varastetaan, F-Secure SAFE auttaa löytämään laitteen. Turvallinen surffailu, verkkopankin käyttö ja nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. F-Secure SAFE antaa digitaalisen vapauden koko perheellesi. Käytitpä mitä laitetta tahansa, F-Secure SAFE suojaa yksityisyytesi.