Tuoteluettelo
Tuotealueet
Tuoteluettelo
Toimitukset Matkahuollon kautta
Toimitukset Postin kautta

Clair tuotteet | www.kauppasatama.fi

Suosittu
Ilmanpuhdistin 2.4 w valkoinen/vihreä
Innovatiivinen paradigman muutoksen kautta toim iva e2f-suodatin
Turhanpäiväistä hankaussähköä voidaan käyttää uudelleen innovatiiviseksi, paradigman muutoksen clair e2f-suodatin kykenee keräämään ultrahienoja hiukkasia jotka tavallisesti kulkevat suodattimien läpi suoraan keuhkoihin. Kokeile siis mahdollistavaksi suodattimeksi. e2f-suodatinta jo tänään!

Poistaa allergeeneja ja muita negatiivisia terveystekijöitä
clair poistaa haitallisia hiukkasia, mukaan lukien hiilimonoksidi (CO), pakokaasut (NOx, SOx), formaldehydi sekä tolueeni (VOC), joten se soveltuu erityisesti kotikäyttöön hengitysongelmista tai atopiasta kärsiville, raskaana oleville naisille ja lapsille.

Puhdistettua, turvallista ilmaa ilman mitään toisioaineita
Sähkökeräimiin tai aromaattisekoittimiin perustuvat ilmanpuhdistimet luovat haitallisia toisioaineita kuten otsonia ja hiiltä, jotka aiheuttavat päänsärkyä, huimausta, uneliaisuutta, astmaa ja atopiaa. clair ilmanpuhdistin ei sisällä vaarallisia toisioaineita.

Poistaa virukset ja bakteerit
Ylläpitää hyvää sisäilmanlaatua poistamalla viruksia, hometta, sieniä sekä bakteereita.

Edullinen ylläpitää
Edullinen, vain noin 0,10 € kuussa (Korean sähköhinnoittelun mukaan laskettu) kuluttava laite ei vaikuta sähkölaskuun merkittävästi. e2f -suodatinta voi käyttää jopa vuoden, joten huolto- sekä suodatinkustannuksetkin laskevat.

Kätevä
Kätevä, yhden painikkeen toiminta tekee käytöstä helppoa, ja suodattimen erottaminen, vaihtaminen ja puhdistaminen onnistuu myös peruskäyttäjältä.

Kaunis design
Laadukas ja yksinkertainen design soveltuu niin makuuhuoneisiin kuin olohuoneisiinkin, mutta laitetta voidaan käyttää myös toimistoissa tai muissa pientiloissa.

Tehty Koreassa
Kaikki mallit valmistettu Koreassa laadun takaamiseksi.
Varastossa
BF2025
121,30 €