Kauppasatama logo
Tuoteluettelo
Tuotealueet
Tuoteluettelo
Toimitukset Matkahuollon kautta
Toimitukset Postin kautta
Valmistaja

Langaton audio/video

ATEN  langaton HDMI-jatke, 5 - 2, IR, kaukosäädin, musta
ATEN langaton HDMI-signaalin siirto, siirtää kuva, ääni ja IR-signaalin jopa viidestä lähteestä kahdelle näytölle, miniDIN/HDMI/miniUSB/USB, 1080p, WHDI 5GHz, jopa 30m kantama, musta

Langaton HDMI-signaalin siirto jopa viideltä lähteeltä, neljältä HDMI-lähteeltä ja yhdeltä S-videolähteeltä kahdelle HDMI-tulolla varustetulle näytölle. Tuote koostuu lähettimestä, jossa on neljä HDMI-tuloa ja yksi miniDIN-naaras, yksi miniUSB-naaras ja yksi HDMI-tulo. Voit näin ollen liittää lähettimeen jopa viisi laitetta lähettääksesi signaalia 30metrin päässä olevalle näytölle. MiniUSB-liittimeen voidaan liittää tietokone, jota voidaan ohjata ohjausyksiköstä hiirellä tai näppäimistöllä (äänen ja kuvan saamiseksi tietokoneelle, tulee tietokoneen näytönohjain olla kytkettynä lähettimeen).

Vastaanotinyksikössä on HDMI-lähtö, joka liitetään näyttöön, USB Tyyppi A naaras hiirelle/näppäimistöllelähettimeen liitetyn tietokoneen ohjaamiseen. Päällä source-painike, jolla valitset lähettimeen liitettyjen viiden eri laitteen lälillä, LED-lamput ilmoittavat mikä lähde on käytössä ja onko sillä langaton yhteys lähettimeen. Mukana lisäksi kaksi kaukosäädintä, yksi lähettimelle ja toinen vastaanottimelle.

Käsittelee resoluutioita: 1080p, 1080i, 720p, 576p ja 480p sekä stereo/5.1 ääni. 3D tuki.

Mukana virtasovitin lähettimelle ja vastaanottimelle, IR-kaapeli, komponentti-sovitin kaapeli, HDMI-kaapeli, kaukosäätimet ja käyttöohje.

Mitat Lähetin(LxSxK): 234x96,5x32,5mm. Paino 280g.
Mitat Vastaanotin (LxSxK):950x950x35,5mm. Paino 130g.
Ei varastossa
VE829
476,90 €
Pivo
MobilePay
Siirto
Nordea
Danske Bank
S-Pankki
POP-Pankki
Säästöpankki
Oma Säästöpankki
Ålandsbanken
OP
Handelsbanken
Aktia
Visa
Visa Electron
Mastercard
OP Lasku
Collector
Jousto
Paypal